B kategóriás jogosítvány 25.000 Ft állami támogatással! » További információ

Iskola

SafetyCar-iroda Bozzai Lajos vagyok  a  Safety Car BOZZAI Autósiskola alapítója és ügyvezetője.1992 óta foglalkozom járművezető képzéssel. 2003 óta rendelkezem vizsgabiztosi képesítéssel. Oktatóként és vizsgabiztosként a motorkerékpárosoktól az autóbuszvezetőkig a képzési paletta minden kategóriájával volt szerencsém foglalkozni. Szenvedélyes motoros vagyok ezért is a szívem csücske a motoros képzés. Baráti társaságommal szinte egész Európát bejártuk motorkerékpárral. Ezen élményeinkről Facebook-os oldalunkon láthatsz sok-sok képet és élménybeszámolót. Nagyon sok volt motoros tanítványom tagja motoros baráti társaságunknak! A most alapított iskolámban  AM, A1, A2, A, B, kategóriában várom leendő hallgatóimat. A közlekedésbiztonság és a kulturált közlekedés legelhivatottabb szakemberei közé sorolom magam. Tagja vagyok a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőrfőkapitányság égisze alatt működő Megyei Közlekedésibalaset-megelözési Bizottságnak (MKBB) is.
Vallom, hogy az andragógia (felnőttképzés) e speciális területén, mint a járművezető képzés, csak olyan oktatóknak szabad tevékenykedni, akik pedagógusvénával és kiváló szakmaisággal vannak megáldva. Emellett élnek-halnak ezért a munkáért. Hiszen a mi pályánkon rövid idő alatt kell sikert felmutatni és ezt a megszerzett tudást a hallgatóknak nem kell időszakonként újabb vizsgák abszolválásával megerősíteni- itt kivétel néhány profi kategória – tehát a felelősség, amit a közlekedők társadalma ránk oktatókra ruház, az óriási!
Ezért engedje meg, hogy a következőt tanácsoljam Önnek. Soha ne járművet, autót   keressen-válasszon, hanem OKTATÓT és jó ISKOLÁT!

Bozzai Lajos
oktató és vezetéstechnikai instruktor

 

“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.”

(Antoine de Saint-Exupéry)