ISKOLA

Bemutatkozik a Safetycar Bozzai autós és motoros iskola! Ismerje meg iskolánk történetét!

Aktuális árak

Tekintse meg árainkat!

Driving Courses

in English!

Gyors vezetés

Ha gyorsan szeretnéd letudni a kötelező órákat!

Jelentkezés

Add le a jelentkezésed MOST, hogy minél hamarabb megszerezd a jogosítványod!

Iskola

Bozzai Lajos vagyok a Safety Car BOZZAI Autósiskola alapítója és ügyvezetője.1992 óta foglalkozom járművezető képzéssel. 2003 óta rendelkezem vizsgabiztosi képesítéssel.

Oktatóként és vizsgabiztosként a motorkerékpárosoktól az autóbuszvezetőkig a képzési paletta minden kategóriájával volt szerencsém foglalkozni. Szenvedélyes motoros és motoros túravezető vagyok, ezért is a szívem csücske a motoros képzés. Baráti társaságommal szinte egész Európát bejártuk motorkerékpárral. Ezen élményeinkről Facebook-os oldalunkon láthatsz sok-sok képet és élménybeszámolót. Nagyon sok volt motoros tanítványom tagja motoros baráti társaságunknak!

A most alapított iskolámban AM, A1, A2, A, B, kategóriában várom leendő hallgatóimat. A közlekedésbiztonság és a kulturált közlekedés legelhivatottabb szakemberei közé sorolom magam. Tagja vagyok a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőrfőkapitányság égisze alatt működő Megyei Közlekedésibalaset-megelözési Bizottságnak (MKBB) is.

Vallom, hogy az andragógia (felnőttképzés) e speciális területén, mint a járművezető képzés, csak olyan oktatóknak szabad tevékenykedni, akik pedagógusvénával és kiváló szakmaisággal vannak megáldva. Emellett élnek-halnak ezért a munkáért.

Bozzai Lajos: jelentkezzen autós és motoros iskolánkba Győrben!

A mi pályánkon rövid idő alatt kell sikert felmutatni és ezt a megszerzett tudást a hallgatóknak nem kell időszakonként újabb vizsgák abszolválásával megerősíteni- itt kivétel néhány profi kategória – tehát a felelősség, amit a közlekedők társadalma ránk oktatókra ruház, az óriási!

Ezért engedje meg, hogy a következőt tanácsoljam Önnek. Soha ne járművet, autót keressen-válasszon, hanem OKTATÓT és jó ISKOLÁT!

Bozzai Lajos
oktató és vezetéstechnikai instruktor

“Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.”

(Antoine de Saint-Exupéry)

Autósiskola, automata váltós jogosítvány megszerzése Győrben!

Jelentkezzen most!

Adja le jelentkezését és szerezzen könnyen és gyorsan jogosítványt iskolánkban Győrben!